Ads 468x60px

Subscribe:

Sample text

luni, 30 aprilie 2012

Nevoia de a gasi vinovati pentru a fi fericiti

Your life is in your hands, to make of it what you choose.
Ceea ce sugereaza citatul de mai sus este ca noi suntem vinovati pentru ceea ce se alege de viata noastra.
Desi adevarat, acest lucru nu incanta multe persoane intrucat este mult mai usor sa gasesti in exterior vinovati.
E mult mai usor sa spui ca nu sunt conditiile ideale pentru a incepe un proiect sau ca oamenii din jurul tau nu te inteleg si nu te sustin.
If you want to do something awesome, stop asking for permission.
Daca ai un plan si inca te gandesti asupra luni momentul in care ar fi trebuit sa il incepi este ieri. Grija de a avea in vedere toate aspectele nu creaza decat mai multe probleme care oricum vor aparea.
Cel mai bine te pregatesti cum sa fii pregatit pentru problemele care cu siguranta vor aparea.
Pentru noi toti, schimbarea reprezinta o iesire din zona de confort si fie facem un pas inainte spre evolutie, fie doi pasi inapoi spre comoditate.
Acesta este motivul pentru care gasim mai usor motive si vinovati in jurul nostru decat motive pentru a iesi din zona de confort. Orice persoana care este obisnuita sa evolueze, iti va spune ca acest prim pas este cel mai dificil, dar poate fi facut.
In final, niciuna dintre optiuni nu este buna sau rea. Ambele sunt la fel, insa totul depinde de noi si in final daca vom constientiza faptul ca nu seful este persoana care nu ne lasa sa deschidem propria afacere sau banca care nu acorda imprumuturi vom avea mai mult de castigat. Cu totii vom intelege ca suntem responsabili pentru actiunile dar mai ales si pentru inactiunile noastre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu